fbpx

Házirend – Fontos infók

Kedves Vendégeink!

A hatályos jogszabályok szerint Magyarországi szálláshelyen kötelező minden vendég (beleértve a 14 év alattiak is) adatait az NTAK (Nemzeti Turisztikai Adatvédelmi Központ) rendszerbe felvinni. Onnan az adatok átkerülnek a VIZA rendszerbe (Vendég Információs Zárt Rendszer Adatbázis) ennek biztonságáról itt olvashat: https://vizainfo.hu/vendegek

Minden vendégünktől kötelesek vagyunk bekérni az adatait/okmányát (személyi igazolvány/útlevél/vezetői engedély) különben nem tudja elfoglalni az apartmant. Van lehetőség mindenkinek a saját telefonján keresztül feltölteni az adatokat, de erre majd a visszaigazolásban térünk ki.

Köszönjük megértésüket!

Jogszabályok amiket ezzel kapcsolatban be kell tartanunk :

● A turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény;
● A turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló törvény végrehajtásáról szóló 235/2019. (X. 15.) Korm. rendelet;

● A személyazonosító igazolvány kiadása és az egységes arcképmás- és aláírás-felvételezés szabályairól szóló 414/2015. (XII. 23.) Korm. rendelet.

Köszönjük az együttműködést! 

  1. Foglalást, lemondást, módosítást csak és kizárólag írásban fogadunk el: foglalas@barkaapartmanok.hu
  2. Fizetés apartman lefoglalását követően 60% utalással. A fennmaradó rész a megérkezés előtt 10. napig. Ha a Vendég érkezés előtt 10. napon belül foglal akkor az egész összeget kérjük elutalni.
  3. A foglalás 30 nappal az érkezés előtt díjmentesen lemondható. Bővebb információt a foglalás-lemondás üteméről az ÁSZF-ben talál.
  4. A foglalás meghatározott időre (a visszaigazolásban szereplő) szól. Ha a Vendég nem érkezik meg időben a foglalását másnap 10 óráig tartjuk. Ha nem kaptunk értesítést a Vendégtől a később érkezésről és nem érjük el, az apartmant továbbértékesítjük és a szállásdíj nem jár vissza
  5. A foglalási díjat 24 órán belül kérjük elutalni, ellenkező esetben a foglalás érvényét veszti
  6. Fontos! Az apartmanjainkat a Bookingon is hirdetjük. A naptárak szinkronizálása nem történik egyik pillanatról a másikra, ezért ha dupla foglalás történik előfordulhat, hogy módosítanunk kell, vagy törölni a foglalását. Nagyon figyelünk rá, hogy ilyenre ne kerüljön sor, és azonnal értesítjük, ha ilyen eset felmerülne.
  7. Ha a Vendég korábban távozik a szállásdíj nem jár vissza
  8. Az áraink bruttó árak, +IFA 550 Ft/fő/éj 18 éves kortól
  9. A számlát a foglalásban megadott névre állítjuk ki
  10. Az árak apartman/éj értendők
  11. 16 év alatti gyermek csak szülői felügyelettel tartózkodhat az apartmanokban. Ha mégis egyedül hagyják és kárt okoz, a törvényes képviselőjének kell a kárt megtéríteni. Ha a felügyelet nélkül hagyott kiskorú magában okoz kárt azért az Apartman tulajdonosai nem felelősek.
  12. Apartmanházunk háziállatot nem fogad.
  13. Érkezés: Az apartman a lefoglalt időpont napján 14 órától vehető át. Nincs állandó recepció de késői érkezésre is van lehetőség, ebben az esetben egy kulcsos széfbe tudjuk behelyezni az apartman kulcsát. Ha szeretné, hogy személyesen fogadjuk kérjük előre jelezze.
  14. Távozás a lefoglalt időpont napján 10:00-ig. Amennyiben az apartmant 11 óráig nem hagyja el a Vendég az Aszf-ben található következmények az irányadók. Kollégáink 10 órától érkeznek a házba, ha korai távozásnál személyes kontakot igényelnek kérjük ezt előre jelezzék.
  15. Ha a vendég az apartmant nem rendeltetésszerűen használja azonnal távozásra szólítjuk fel és a foglalás díja nem jár vissza! (21:30 után hangoskodik, be van drogozva, fertőző beteg, az üzemeltetőt molesztálja, többi vendég vagy a szomszédok nyugalmát, pihenését zavarja vagy durván, sértőn viselkedik velük szemben.)
  16. Az apartmanház családi házas övezetben található, így ennek megfelelően az éjszaka a pihenésé, tehát aki nálunk szeretne megszállni csak annak tudatában tegye, hogy bulizásra Siófok egyéb részein található szórakozóhelyeket részesíti előnyben. A hajnali visszaérkezéseket is igyekezzenek csendesen megoldani. Hangoskodni az Önkormányzati rendelet szerint 22-06 óra között nem szabad. Kérjük ezt tiszteletben tartani!
  17. Az apartmanház teljes területén csak Vendégeink tartózkodhatnak! Nem bejelentkezett személyeket az apartmanház nem fogad.
  18. Apartmanjainkban és az azokhoz tartozó teraszon a dohányzás tilos! Dohányozni a kijelölt helyen lehet (parkoló).
  19. Az Apartman közösségi részeken kamerarendszer működik. A felvételek 30 nap után törlődnek. bővebb info az adatkezelési nyilatkozatban.
  20. Kérjük a szálláshely épületeit, eszközeit rendeltetésszerűen használni, a tűz- és baleset-védelmi szabályokat betartani!
  21. Kérjük az apartmanban található tárgyakat ne vigyék a házon kívülre, legfeljebb a teraszra vagy a grillsütőig. A grillsütőt használata után hagyják rendben. Figyeljenek nagyobb társaság esetén, hogy a poharak, tányérok, evőeszközök a megfelelő apartmanban kerüljenek vissza.
  22. Hosszabb tartózkodás esetén (1 hét) friss ágynemű huzat és takarítás kérhető. Igény esetén tudunk biztosítani plusz takarót, vasalót és vasaló deszkát.
  23. Az átvett kulcsokra kérjük nagyon vigyázzanak, mivel egy kulcs több ajtót nyit (kapuk, tároló, ház bejárati ajtaja) ezért ennek elvesztése esetén 20 ezer forint fizetendő. Az Apartmanokat egy 2. külön kulcs nyitja.
  24. Érkezésük előtt megadjuk a telefonszámot amin 0-24 órában probléma esetén elérhetőek vagyunk.

 

Köszönjük, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy az Önök és a szálláshely többi Vendége számára is a lehető legjobban teljen el a nyaralás.

Foglaljon most!

Apartmanjaink igen kelendőek - főként, ha összenyitható apartmanjaink közül többet is szeretne választani.

Ellenőrizze, hogy a keresett időpontban mely apartmanok elérhetőek és foglaljon mielőbb!