fbpx

Házirend – Fontos infók

 1. A jelenlegi kormányrendelet értelmében védettségi kártyát + személyi igazolványt kell kérnünk minden nálunk megszállni kívánó nagykorútól.
  Adminisztráció szempontjából legjobb lenne, ha el tudnák küldeni még érkezés előtt, de természetesen megértjük ha ehhez nem járulnak hozzá adatvédelmi okok miatt. Viszont az érkezéskor mindenképp be kell mutatni, ellenkező esetben az a nagykorú Vendég aki nem rendelkezik védettségi kártyával nem foglalhatja el a szállást!
  Minden esetben e-mailben előre jelezzük a fent leírtakat, tehát ha valaki úgy érkezik, hogy a kormányrendeletben foglaltaknak nem tud eleget tenni a szállás árát nem áll módunkban visszautalni! Amennyiben a Vendég nem hajlandó bemutatni a védettségi kártyát+személyi igazolványt és mégis elfoglalja az apartmant rendőri intézkedést kérünk a magunk védelmében, mert nem szeretnénk több milliós büntetést fizetni.
  Az apartmanban nem tartózkodhat még vendégként sem olyan nagykorú személy, aki nem rendelkezik védettségi kártyával.
  A fentiek alól kivétel, ha valaki üzleti útra jön és-e célból száll meg.
  Nagyon sajnáljuk ezt a helyzetet és nagyon köszönjük az együttműködést! 
 2. Foglalást, lemondást, módosítást csak és kizárólag írásban fogadunk el: foglalas@barkaapartmanok.hu
 3. Fizetés apartman lefoglalását követően 60% utalással. A fennmaradó rész a megérkezés előtt 10. napig. Ha a Vendég érkezés előtt 10. napon belül foglal akkor az egész összeget kérjük elutalni.
 4. A foglalás 30 nappal az érkezés előtt díjmentesen lemondható. Bővebb információt a foglalás-lemondás üteméről az ÁSZF-ben talál.
 5. A foglalás meghatározott időre (a visszaigazolásban szereplő) szól. Ha a Vendég nem érkezik meg időben a foglalását másnap 10 óráig tartjuk. Ha nem kaptunk értesítést a Vendégtől a később érkezésről és nem érjük el, az apartmant továbbértékesítjük és a szállásdíj nem jár vissza
 6. A foglalási díjat 24 órán belül kérjük elutalni, ellenkező esetben a foglalás érvényét veszti
 7. Fontos! Az apartmanjainkat a Bookingon is hirdetjük. A naptárak szinkronizálása nem történik egyik pillanatról a másikra, ezért ha dupla foglalás történik előfordulhat, hogy módosítanunk kell, vagy törölni a foglalását. Nagyon figyelünk rá, hogy ilyenre ne kerüljön sor, és azonnal értesítjük, ha ilyen eset felmerülne.
 8. Ha a Vendég korábban távozik a szállásdíj nem jár vissza
 9. Az áraink bruttó árak, IFA 400 Ft/fő/éj 18 éves kortól (2020-ban a vírushelyzet miatt nem kell fizetni a kormányrendelet alapján.)
 10. A számlát a foglalásban megadott névre állítjuk ki
 11. Az árak úgy lettek kialakítva, hogy feltehetően a kanapéágyakon gyermek fog aludni így külön gyerekkedvezmény nincs de 2 éves korig szülőkkel egy ágyban vagy kiságyban alvó gyermek érkezése díjmentes. Kiságyat nem tudunk biztosítani.
 12. 16 év alatti gyermek csak szülői felügyelettel tartózkodhat az apartmanokban. Ha mégis egyedül hagyják és kárt okoz, a törvényes képviselőjének kell a kárt megtéríteni. Ha a felügyelet nélkül hagyott kiskorú magában okoz kárt azért az Apartman tulajdonosai nem felelősek.
 13. Érkezés: Az apartman a lefoglalt időpont napján 14 órától vehető át. Távozás a lefoglalt időpont napján 10:00-ig. Amennyiben az apartmant 11 óráig nem hagyja el a Vendég az Aszf-ben található következmények az irányadók
 14. Ha a vendég az apartmant nem rendeltetésszerűen használja azonnal távozásra szólítjuk fel és a foglalás díja nem jár vissza. (21:30 után hangoskodik, be van drogozva, fertőző beteg, a többi vendéget vagy az üzemeltetőt molesztálja, vagy durván, sértőn viselkedik velük szemben.)
 15. Apartmanházunk háziállatot nem fogad.
 16. Apartmanjaink nem dohányzóak, arra kijelölt helyen lehet dohányozni.
 17. Az Apartman közösségi részen kamerarendszer működik. A felvételek 3 nap után törlődnek. bővebb info az adatkezelési nyilatkozatban.
 18. Kérjük a szálláshely épületeit, eszközeit rendeltetésszerűen használni, a tűz- és baleset-védelmi szabályokat betartani.
 19. Kérjük az apartmanban található tárgyakat ne vigyék a házon kívülre, legfeljebb a teraszra vagy a grillsütőig.
 20. Kérjük a grillsütő használata után hagyják rendben azt. Figyeljenek nagyobb társaság esetén, hogy a poharak, tányérok, evőeszközök a megfelelő apartmanban kerüljenek vissza.
 21. Az átvett kulcsokra kérjük nagyon vigyázzanak, mivel egy kulcs több ajtót nyit (kapuk, tároló, ház bejárati ajtaja) ezért ennek elvesztése esetén 20 ezer forint fizetendő. Az Apartmanokat egy 2. külön kulcs nyitja.

 

Köszönjük, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy az Önök és a szálláshely többi vendége számára is a lehető legjobban teljen el a nyaralás.

Foglaljon most!

Apartmanjaink igen kelendőek - főként, ha összenyitható apartmanjaink közül többet is szeretne választani.

Ellenőrizze, hogy a keresett időpontban mely apartmanok elérhetőek és foglaljon mielőbb!