fbpx

Siófokról és a környékről

Siófok közkedvelt üdülőhelye a nyaralni vágyó fiataloknak és családoknak. Sokaknak nem kell bemutatni a Balaton fővárosát a déli parton, vagy mégis? 🙂

Az Ezüstpart Siófok széplaki területén fekszik kellemes, árnyas területen. Szabad standot az Arany- és az Ezüstparton is talál az ideérkező vendég. Az Aranypart több kilométeres ligetes sétányairól híres. A Balaton vizének hőmérséklete igen kedvező, mivel a víz sekély, így a tó gyorsan felmelegszik. Egy melegebb tavaszi időjárás már kora nyáron fürdésre alkalmassá teheti a tavat.

Siófokon a város egyik jellegzetes épülete a víztorony amit érdemes meglátogatni ha egy szép nyári estén sétálni támad kedvünk, hiszen a torony érdekessége, hogy forgásával egy helyben ülve egy ital vagy süti mellett lehetőség van a teljes körpanoráma megtekintésére. Esténként interaktív asztalok fokozzák az élményt. Ha már gyönyörű panorámáról van szó, a minden évben felépített óriáskereket is érdemes kipróbálni a Plázson, ahol nemcsak a nappal de az este is számos lehetőséget nyújt a sok étterem, a nyári lüktetés, koncertek tekintetében.

A Siófoki Kikötő, ahonnan a menetrendi sétahajók indulnak szintén kihagyhatatlan program lehet, ahogy a vitorlásbérlés is. Akár a nappali forróságban akár a naplementében egy pohár bor kíséretében nemcsak hangulatos, de romantikus élményt nyújt. A legizgalmasabb mulatság a gyerekeknek a tó tetején felfújt vizi vidámpark, ahol a csúszás-mászást-ugrálást nem lehet kihagyni a nyaralási programnaptárból.

Kultúrális programok is várják az ide utazókat, szabadtéri színházi előadások, múzeumok, kiállítások is látogathatók.

Ha mindez nem lenne elég a szomszédos Zamárdiban kalandpark, gokart vagy a júliusban megrendezendő Balaton Sound is kedvelt a fiatalok körében.

Egyszóval, ha nem tudsz dönteni hova menj nyaralni a válasz egyértelmű, válaszd Siófokot és szállj meg nálunk.

Foglaljon most!

Apartmanjaink igen kelendőek - főként, ha összenyitható apartmanjaink közül többet is szeretne választani.

Ellenőrizze, hogy a keresett időpontban mely apartmanok elérhetőek és foglaljon mielőbb!